Новини

Лятна стажантска програма от KBC

27-02-2024

KBC Global Services стартира ежегодната си лятна стажантска програма „KBC Future Talents”, която дава възможност за платен стаж на студенти от различни специалности. Стажът ще се проведе в периода 17-ти юни – 31-ви август 2024г. в офиса на компанията в гр. Варна. Открити са 16 стажантски позиции в различни отдели, които се занимават с информационни технологии (ИТ) и изкуствен интелект, риск и правни въпроси, застраховане и борба с прането на пари.

В продължение на 2 месеца стажантите ще имат възможност да работят с експерти с дългогодишен опит в споменатите области и да усвоят ценни знания и умения по време на различни теоретически, практически обучения и работа по реални проекти.

Стажантската програма е платена, а след успешното й завършване за участниците съществува възможност да продължат своя кариерен път в КBC Global Services.

Стажантската програма е отворена за кандидатстване до 31-ви май 2024г., а повече информация как да подадете своята кандидатура, можете да намерите тук за ИТ стажантски позиции и тук за други.


За компанията

KBC Global Services е двигателят на процесите в KBC Group - водеща банково-застрахователна група с над 41 000 талантливи служители, които обслужват повече от 12 милиона клиенти в цяла Европа. Българският клон на компанията е основан през 2019 г., за да предоставя на останалите дружества от групата на KBC широк спектър от бизнес и ИТ услуги в различни области, сред които са ежедневното банкиране, кредитните и финансовите операции, борбата против изпирането на пари, застраховането, платежните услуги, търговията с ценни книжа, софтуерните разработки, изкуствения интелект, киберсигурността и други.